Home > Bestanden > X10nets.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een X10nets fout

X10nets.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of X10nets.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om X10nets.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update X10 Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat X10nets.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

X10nets.exe bestandsinfo

Het proces X10 Module hoort bij de software x10 Module of X10 Device Network Service of X10 Hardware of VADIS Config van X10 (www.x10.com)..

Omschrijving: Dit proces is een onderdeel van het software pakket dat is geïnstalleerd om diverse domotica pakketten uit het bedrijf X10, dat ActiveHome heet te doen draaien. X10 producten omvatten objecten zoals schakelaars, regelaars en sensoren, die met elkaar communiceren door het verzenden van data signalen over de elektrische bedrading in uw huis ( "Power Line netwerken").

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft X10nets.exe niet nodig. X10nets.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" of soms in een submap van "C:\Program Files" of in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 20,480 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/x10nets.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand X10nets.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als X10nets.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het X10nets.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over X10nets.exe, deel je kennis dan en help anderen.

X10nets scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.