Home > Bestanden > X1IEBHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een X1IEBHO fout

X1IEBHO.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of X1IEBHO.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om X1IEBHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NetZero HiSpeed. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat X1IEBHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

X1IEBHO.dll bestandsinfo

Het proces NetZero HiSpeed of Juno Turbo of Juno SpeedBand hoort bij de software Accelerator of NetZero HiSpeed of NetZero Internet of Juno Internet of Juno SpeedBand of Juno Turbo of NetZero van United Online (www.untd.com) of NetZero (www.netzero.net) of Juno..

Omschrijving: Windows heeft X1IEBHO.dll niet nodig. X1IEBHO.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\Program Files\netzero\qsacc\ of C:\Program Files\Juno\qsacc\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 139,536 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 145,120 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/x1iebho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 52706EF7-D7A2-49AD-A615-E903858CF284. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. X1IEBHO.dll is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Als X1IEBHO.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 175,560 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als X1IEBHO.dll. Controleer daarom het X1IEBHO.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over X1IEBHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

X1IEBHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.