Home > Bestanden > XEBDLHelper.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een XEBDLHelper fout

XEBDLHelper.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of XEBDLHelper.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om XEBDLHelper.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Download Manager Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat XEBDLHelper.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

XEBDLHelper.dll bestandsinfo

Het proces Download Manager Helper hoort bij de software Boris FX of Outerinfo of Adobe Integrated Runtime van Protect Software GmbH (www.protect-software.com)..

Omschrijving: Windows heeft XEBDLHelper.dll niet nodig. XEBDLHelper.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 525,792 bytes (77% van alle voorkomende bestanden), 520,704 bytes of 520,192 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/xebdlhelper.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 19C8E43B-07B3-49CB-BFFC-6777B593E6F8. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. XEBDLHelper.dll is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. XEBDLHelper.dll kan verbind met Internet en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als XEBDLHelper.dll. Controleer daarom het XEBDLHelper.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over XEBDLHelper.dll, deel je kennis dan en help anderen.

XEBDLHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.