Home > Bestanden > xfr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een xfr fout

Xfr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of xfr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om xfr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CBA - Message Resource. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat xfr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Xfr.exe bestandsinfo

Het proces CBA - Message Resource hoort bij de software Intel Common Base Agent of Java 2 Runtime Environment van Intel (www.intel.com) of LANDesk Software (www.landesk.com)..

Omschrijving: Windows heeft xfr.exe niet nodig. Xfr.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - normally C:\WINDOWS\system32\cba\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,915 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 42,824 bytes of 42,776 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/xfr.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Xfr.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Als xfr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 160,768 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Xfr.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als xfr.exe. Controleer daarom het xfr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over xfr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

xfr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.