Home > Bestanden > xInsIDE.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een xInsIDE fout

XInsIDE.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of xInsIDE.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om xInsIDE.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update xInsIDE.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat xInsIDE.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

XInsIDE.exe bestandsinfo

Het proces xInsIDE.exe hoort bij de software onbekend van JMicron Technology (www.jmicron.com)..

Omschrijving: Windows heeft xInsIDE.exe niet nodig. XInsIDE.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,864 bytes (87% van alle voorkomende bestanden), 43,632 bytes, 43,608 bytes of 30,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/xinside.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Als xInsIDE.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes (57% van alle voorkomende bestanden) of 57,344 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows systeembestand. XInsIDE.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als xInsIDE.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het xInsIDE.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over xInsIDE.exe, deel je kennis dan en help anderen.

xInsIDE scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.