Home > Bestanden > XYNTService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een XYNTService fout

XYNTService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of XYNTService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om XYNTService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update XYNTService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat XYNTService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

XYNTService.exe bestandsinfo

Het proces XYNTService hoort bij de software Powerware XYNTService of LanSafe of NetGain Agent van Powerware (powerquality.eaton.com)..

Omschrijving: Windows heeft XYNTService.exe niet nodig. XYNTService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/xyntservice.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als XYNTService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,344 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 45,056 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > LanSafe of NetGain Agent).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als XYNTService.exe. Controleer daarom het XYNTService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over XYNTService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

XYNTService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.