Home > Bestanden > ycommon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ycommon fout

Ycommon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ycommon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ycommon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update YCommon Exe Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ycommon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ycommon.exe bestandsinfo

Het proces YCommon Exe Module hoort bij de software YCommon Exe Module of Stargate Worlds van Yahoo! (www.yahoo.com)..

Omschrijving: ycommon.exe is Yahoo! Browser’s normale uitvoerbare proces waarmee de gebruiker door zich aan te melden op zijn Yahoo! account zich bij alle diensten van Yahoo! tegelijk kan aanmelden, bijvoorbeeld Answers, Groups en Mail. In de huidige Yahoo! Messenger hoeft de Yahoo! Browser niet geïnstalleerd te zijn om de gebruiker in alle bovengenoemde Yahoo! producten aan te melden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ycommon.exe niet nodig. Ycommon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Yahoo!\browser\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 200,704 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 229,376 bytes, 217,088 bytes, 212,992 bytes of 210,200 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ycommon.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Ycommon.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ycommon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ycommon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ycommon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ycommon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.