Home > Bestanden > ycomp5_5_7_0.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ycomp5_5_7_0 fout

Ycomp5_5_7_0.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ycomp5_5_7_0.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ycomp5_5_7_0.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Yahoo! Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ycomp5_5_7_0.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ycomp5_5_7_0.dll bestandsinfo

Het proces Yahoo! Toolbar (versie 5.5 for Internet Explorer) hoort bij de software Yahoo! Toolbar (versie 5.5 for Internet Explorer) van Yahoo! (www.yahoo.com)..

Omschrijving: Deze dynamische link library (DLL) implementeert de Yahoo! Toolbar voor Internet Explorer. Deze werkbalk is een add-on waarmee je eenvoudig kan zoeken met behulp van de Yahoo! zoekmachine. Het blokkeert ook pop-ups en voert een aantal andere functies uit. De werkbalk is optioneel, zodat het proces kan worden beëindigd, maar het zal terugkeren wanneer het systeem opnieuw wordt opgestart, tenzij u de werkbalk verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ycomp5_5_7_0.dll niet nodig. Ycomp5_5_7_0.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - normally C:\Program Files\yahoo!\companion\installs\cpn\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 292,947 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 298,168 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ycomp5_5_7_0.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand ycomp5_5_7_0.dll is geen Windows systeembestand. Ycomp5_5_7_0.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ycomp5_5_7_0.dll. Controleer daarom het ycomp5_5_7_0.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ycomp5_5_7_0.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ycomp5_5_7_0 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.