Home > Bestanden > Ymsgr_tray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Ymsgr_tray fout

Ymsgr_tray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Ymsgr_tray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Ymsgr_tray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Yahoo! Messenger Tray. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Ymsgr_tray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ymsgr_tray.exe bestandsinfo

Het proces Yahoo! Messenger Tray of Yahoo! Messenger hoort bij de software Yahoo! Messenger of Yahoo!7 Messenger van Yahoo! (www.yahoo.com)..

Omschrijving: ymsgr_tray.exe is een pictogram op de systeemtray, dat werd geïnstalleerd door Yahoo Messenger. Dit programma checkt regelmatig of er nieuwe e-mails zijn en ander alerts die je hebt ingesteld in je Yahoo! Account. Als je hier geen gebruik van wilt maken, kun je dit bestand veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Ymsgr_tray.exe niet nodig. Bestand Ymsgr_tray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 90,112 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 103,928 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ymsgr_tray.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand Ymsgr_tray.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Ymsgr_tray.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Ymsgr_tray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Ymsgr_tray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Ymsgr_tray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Ymsgr_tray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.