Home > Bestanden > yop.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een yop fout

Yop.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of yop.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om yop.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Dashboard Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat yop.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Yop.exe bestandsinfo

Het proces Dashboard Module hoort bij de software Dashboard Module van Yahoo! (www.yahoo.com)..

Omschrijving: Windows heeft yop.exe niet nodig. Bestand yop.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 509,224 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 407,032 bytes, 397,312 bytes, 448,040 bytes of 401,408 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/yop.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Yop.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand yop.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als yop.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het yop.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over yop.exe, deel je kennis dan en help anderen.

yop scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.