Home > Bestanden > ypager.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ypager fout

Ypager.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ypager.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ypager.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Yahoo! Messenger. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ypager.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ypager.exe bestandsinfo

Het proces Yahoo! Messenger of Magic! Messenger hoort bij de software Yahoo! Messenger of +345r+3+9549r5 of msxml4 sp2 of oiejt5uj9845rtg3r4h68t4y5h56ty84j658f7 of Sempra Yahoo (versie IM 7.0 R1) van Yahoo! (www.yahoo.com) of Magic!..

Omschrijving: Dit is het primaire proces voor de Yahoo! Messenger-dienst, en zal steeds draaient wanneer het programma actief is. Het communiceert met de Yahoo! Messenger servers, haalt inkomende berichten op en stelt de gebruiker op de hoogte van gebeurtenissen zoals contacten die in- of uitloggen. De naam "Ypager.exe" weerspiegelt de geschiedenis van deze dienst, die heette oorspronkelijk Yahoo! Semafoon.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ypager.exe niet nodig. Ypager.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,096,576 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 3,084,288 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ypager.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Bestand ypager.exe is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Ypager.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Als ypager.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk. Bestandsformaat is 86,077 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 86,126 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand ypager.exe is geen Windows kernbestand. Ypager.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ypager.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ypager.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ypager.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ypager scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.