Home > Bestanden > YSidebarIEBHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een YSidebarIEBHO fout

YSidebarIEBHO.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of YSidebarIEBHO.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om YSidebarIEBHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update YSidebarIEBHO Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat YSidebarIEBHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

YSidebarIEBHO.dll bestandsinfo

Het proces YSidebarIEBHO Module hoort bij de software YSidebarIEBHO Module of Blaine's Custom TV Overlay van Yahoo! (www.yahoo.com)..

Omschrijving: YSidebarIEBHO.dll is onderdeel van de Yahoo! Internet Explorer Bar. De Yahoo! bar geeft je toegang tot divers mogelijkheden van de Yahoo! website. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft YSidebarIEBHO.dll niet nodig. Bestand YSidebarIEBHO.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\yahoo!\browser\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 124,032 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 114,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ysidebariebho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is F2AA9440-6328-4933-B7C9-A6CCDF9CBF6D. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand. YSidebarIEBHO.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als YSidebarIEBHO.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het YSidebarIEBHO.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over YSidebarIEBHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

YSidebarIEBHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.