Home > Bestanden > ZCfgSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ZCfgSvc fout

ZCfgSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ZCfgSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ZCfgSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ZeroCfgSvc MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ZCfgSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ZCfgSvc.exe bestandsinfo

Het proces ZeroCfgSvc MFC Application of Intel® PROSet/Wireless Zero Config Service of Intel R PROSet/Wireless Zero Config Service hoort bij de software ZeroCfgSvc Application of Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of Intel® PROSet/Wireless WiFi of Intel® Network Connections of Intel® PROSet/Wireless of mZConfig of Intel R PROSet/Wireless WiFi Software of support.intel.com/support/index.htm van Intel (www.intel.com) of Intel R ..

Omschrijving: "Zero Configuration" verwijst naar computersysteem initiatieven om het gemakkelijker te maken voor beheerders om een groot aantal PC's in een zakelijke omgeving op te zetten en te beheren. Dit proces is onderdeel van Intel's ProSET gebruiksmodellen en wordt automatisch geïnstalleerd samen met de drivers voor verscheidene Intel discrete draadloze kaarten en ingebouwde draadloze chips. Het helpt ProSET ervoor te laten zorgen dat u uw draadloze verbinding kan beheren en de status van informatie in het systeemvak kan checken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ZCfgSvc.exe niet nodig. ZCfgSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 667,718 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 389,120 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/zcfgsvc.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). ZCfgSvc.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

  • Als ZCfgSvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk. Bestandsformaat is 639,040 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 376,832 bytes en nog 7 varianten. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. ZCfgSvc.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs.
  • Als ZCfgSvc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 639,040 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. ZCfgSvc.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ZCfgSvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ZCfgSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
98 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ZCfgSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ZCfgSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.