Home > Bestanden > zHotkey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus zHotkey te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen zHotkey.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de zHotkey.exe worm

Hints om zHotkey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Multimedia Keyboard Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat zHotkey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ZHotkey.exe bestandsinfo

Het proces Multimedia Keyboard Driver of Chicony Multimedia Driver hoort bij de software Multimedia Keyboard Driver of Chicony Multimedia Driver van Chicony (www.chicony.com)..

Omschrijving: zHotkey.exe is een driver en onderdeel van multimedia toetsenborden van het merk Chicony’s eMachines. Het beheert de toewijzing en het gebruik van speciale multimedia sneltoetsen. Dit houdt onder andere taken in zoals het opstarten van de standaard internet browser, het opstarten van het standaard email programma, volume controle en het dempen van geluid, het activeren van de slaapstand, het opstarten van de rekenmachine en een knippen-kopieren-plakken dat in een enkele toets verwerkt zit.

Gedetailleerde Analyse: zHotkey.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. ZHotkey.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 543,232 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 550,912 bytes, 547,840 bytes, 496,640 bytes of 515,584 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/zhotkey.exe.html 
ZHotkey.exe is geen Windows kernbestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Bestand zHotkey.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen bestandsinformatie. Het kan toetsenbordinputs onthouden. ZHotkey.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het zHotkey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
69 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over zHotkey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

zHotkey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.