Home > Bestanden > ZSSnp211.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ZSSnp211 fout

ZSSnp211.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ZSSnp211.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ZSSnp211.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ZSMCSNAP. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ZSSnp211.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ZSSnp211.exe bestandsinfo

Het proces ZSMCSNAP of Vimicro of ZSMC hoort bij de software ZSMCSNAP of BIGDOG van ZSMCSNAP of Vimicro (www.vimicro.com) of ZSMC..

Omschrijving: Windows heeft ZSSnp211.exe niet nodig. Bestand ZSSnp211.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (51% van alle voorkomende bestanden) of 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/zssnp211.exe.html 
ZSSnp211.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. ZSSnp211.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ZSSnp211.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het ZSSnp211.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ZSSnp211.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ZSSnp211 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.