Home > Bestanden > ZuneBusEnum.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ZuneBusEnum fout

ZuneBusEnum.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ZuneBusEnum.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ZuneBusEnum.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Zune Bus Enumerator Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ZuneBusEnum.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ZuneBusEnum.exe bestandsinfo

Het proces Zune Bus Enumerator Service of Zune hoort bij de software Zune of Zune Bus Enumerator van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft ZuneBusEnum.exe niet nodig. Bestand ZuneBusEnum.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 61,856 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 60,032 bytes, 59,296 bytes, 58,592 bytes of 61,872 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/zunebusenum.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand ZuneBusEnum.exe is geen Windows kernbestand. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Als ZuneBusEnum.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,056 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand ZuneBusEnum.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ZuneBusEnum.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het ZuneBusEnum.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ZuneBusEnum.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ZuneBusEnum scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.