Home > Bestanden > ZuneNss.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ZuneNss fout

ZuneNss.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ZuneNss.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ZuneNss.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Zune Network Sharing Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ZuneNss.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ZuneNss.exe bestandsinfo

Het proces Zune Network Sharing Service hoort bij de software Zune of Sybase SQL of ZuneR van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft ZuneNss.exe niet nodig. Bestand ZuneNss.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 975,400 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 2,138,528 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/zunenss.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Als ZuneNss.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,363,872 bytes. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeembestand.
Het programma Zune kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ZuneNss.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ZuneNss.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ZuneNss.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ZuneNss scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.