Home > Bestanden > ace_engine.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ace_engine fout

Het echte ace_engine.exe bestand is een software component van ACE Stream engine door .

ace_engine is een afkorting voor ACE Stream Engine

Ace_engine.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ace_engine.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ace_engine.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Ace Stream. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ace_engine.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ace_engine.exe bestandsinfo

Het proces Ace Stream hoort bij de software Ace Stream Media (versie 2.2.1.1-next, 2.2.4.1-next) van Innovative Digital Technologies..

Omschrijving: Windows heeft ace_engine.exe niet nodig. Ace_engine.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME" of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 27,000 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 27,904 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ace_engine.exe.html 
Bestand ace_engine.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als ace_engine.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 27,000 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand heeft een digitale signatuur. Ace_engine.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.
U kunt Innovative Digital Technologies verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Innovative Digital Technologies in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar acestream.net voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ace_engine.exe. Controleer daarom het ace_engine.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ace_engine.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ace_engine op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ace_engine te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ace_engine.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ace_engine scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.