Home > Bestanden > AcroIEHelper.ocx Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AcroIEHelper fout

Het echte AcroIEHelper.ocx bestand is een software component van Adobe Acrobat door Adobe Systems.

AcroIEHelper is een afkorting voor Adobe Acrobat Internet Explorer Helper

AcroIEHelper.ocx is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AcroIEHelper.ocx een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AcroIEHelper.ocx gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AcroIEHelper Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AcroIEHelper.ocx voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AcroIEHelper.ocx bestandsinfo

Het proces AcroIEHelper Module hoort bij de software Adobe Acrobat (versie 4.0,) of AcroIEHelper Module of Acrobat Reader (versie 5) of Adobe Creative Suite of Adobe Acrobat Helper Control For Microsoft van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: De bekende Acrobat Reader Internet Explorer Helper Module is een OCX controle die u toelaat om Adobe Acrobat (PDF) bestanden in Microsoft's Internet Explorer te lezen. OCX staat voor Object Linking en Embedding (OLE) Control Extension; dit zijn de voorlopers van de ActiveX-besturingselementen waarmee we vandaag vertrouwd zijn. Dit proces moet worden uitgevoerd als u PDF bestanden wilt kunnen lezen vanuit uw browser.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AcroIEHelper.ocx niet nodig. AcroIEHelper.ocx bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 - mainly C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 37,808 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/acroiehelper.ocx.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. Bestand AcroIEHelper.ocx is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. AcroIEHelper.ocx lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AcroIEHelper.ocx, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AcroIEHelper.ocx proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AcroIEHelper.ocx, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AcroIEHelper op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AcroIEHelper te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AcroIEHelper.ocx proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AcroIEHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.