Home > Bestanden > agrsmsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een agrsmsvc fout

Het echte agrsmsvc.exe bestand is een software component van Agere Soft Modem door Agere Systems.

AgrSMSvc is een afkorting voor Agere Soft Modem Call Progress Service

Agrsmsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of agrsmsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om agrsmsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Agere Soft Modem Call Progress Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat agrsmsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Agrsmsvc.exe bestandsinfo

Het proces Agere Soft Modem Call Progress Service of LSI Soft Modem Call Progress Service

hoort bij de software Agere Soft Modem Call Progress Service of Agere Modem Call Progress Audio of LSI PCI Soft Modem of LSI Soft Modem Call Progress Service of LSI PCI-SV92PP Soft Modem of LSI HDA Modem of TOSHIBA Software Modem of Agere Systems PCI-SV92EX Soft Modem of LSI PCI-SV92EX Soft Modem of Agere Systems HDA Modem

van Agere Systems (www.agere.com) of LSI (www.lsi.com)..

Omschrijving: Windows heeft agrsmsvc.exe niet nodig. Agrsmsvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 9,216 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 13,312 bytes, 12,800 bytes of 11,776 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/agrsmsvc.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Bestand agrsmsvc.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

Als agrsmsvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 14,336 bytes (90% van alle voorkomende bestanden) of 26,112 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Agrsmsvc.exe is geen Windows kernbestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > LSI PCI Soft Modem of LSI PCI-SV92PP Soft Modem).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als agrsmsvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het agrsmsvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over agrsmsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met agrsmsvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met agrsmsvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het agrsmsvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

agrsmsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.