Home > Bestanden > Amoumain.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Amoumain te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Amoumain.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Amoumain.exe worm

Hints om Amoumain.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Amoumain. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Amoumain.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Amoumain.exe bestandsinfo

Het proces Amoumain hoort bij de software Smart-X7 of A4Tech iWheelWorks Mouse Driver of Trust GM-4600 Gamer Mouse of A4Tech iOfficeWorks Mouse Driver of A4Tech X7-Works Mouse Driver of GE 97769 Dual Scroll Optical of OCZ Technology Laser Gaming of iWheelWorks of iOutlookWorks of 2X-Office van A4Tech Co. (www.a4tech.com/en)..

Omschrijving: Amoumain.exe maakt deel uit van de drivers van A4Tech Mice, zowel optisch als draadloos. Deze interface kan in de system tray gevonden worden en vanuit hier kan met de standaard instellingen van de muis aanpassen. De functies die toegekend zijn aan de muisknoppen en scroll knop kunnen veranderd worden, de dubbelklik snelheid kan aangepast worden en de scroll lengte kan eveneens aangepast worden.

Gedetailleerde Analyse: Amoumain.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Amoumain.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\Program Files\A4Tech\Mouse\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 196,608 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 139,264 bytes en nog 18 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/amoumain.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Amoumain.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Als Amoumain.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 204,800 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het Amoumain.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Amoumain.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Amoumain op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende Amoumain proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de Amoumain.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

Amoumain scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.