Home > Bestanden > ASWLSVC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ASWLSVC te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ASWLSVC.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ASWLSVC.exe worm

Hints om ASWLSVC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ASWLSVC.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ASWLSVC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ASWLSVC.exe bestandsinfo

Het proces ASWLSVC.exe hoort bij de software ASWLSVC van onbekend..

Omschrijving: ASWLSVC.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door de Asus Draadloze PCI-kaart. Dit programma geeft je directe toegang tot de configuratie van diverse opties en mogelijkheden van je netwerkkaart. Hoewel je de netwerkkaart ook via Windows kunt configureren, kan het verwijderen van dit programma er toe leiden dat de draadloze kaart niet meer correct werkt.

Gedetailleerde Analyse: ASWLSVC.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. ASWLSVC.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 496,640 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/aswlsvc.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Bestand ASWLSVC.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. ASWLSVC.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als ASWLSVC.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 496,640 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. ASWLSVC.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Controleer het ASWLSVC.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ASWLSVC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ASWLSVC op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende ASWLSVC proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de ASWLSVC.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

ASWLSVC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.