Home > Bestanden > AudioHD.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus AudioHD te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen AudioHD.exe als malware, bv. Kaspersky herkent het als Trojan-Ransom.Win32.Blocker.amfh of Trojan.Win32.Jorik.Arcdoor.uf, en TrendMicro herkent het als TROJ_SPNR.11BC13 of TROJ_GEN.R47C2DN.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de AudioHD.exe worm

Hints om AudioHD.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CDBurnerXP. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AudioHD.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AudioHD.exe bestandsinfo

Het proces CDBurnerXP of SSH, Telnet and Rlogin client of Title of ujgg6fvdxet and Rlogin client of SSB, Telnet and Rlogin client of DolbyDAX2API of GFTY

hoort bij de software PuTTY suite of CDBurnerXP of CW of Product of zhbdffrr4wdf of DolbyDAX2API

van Canneverbe of Simon Tatham (www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham) of 56b sdrwf of GONWUUN of Company..

Omschrijving: AudioHD.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. AudioHD.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 13,179,660 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 58,880 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/audiohd.exe.html 
Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Bestand AudioHD.exe is geen Windows kernbestand. AudioHD.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

  • Als AudioHD.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk. Bestandsformaat is 54,272 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 81,920 bytes. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
  • Als AudioHD.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 200,704 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand.
  • Als AudioHD.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,130,496 bytes.

Belangrijk: Controleer het AudioHD.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AudioHD.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AudioHD op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende AudioHD proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de AudioHD.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

AudioHD scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.