Home > Bestanden > autobahn.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een autobahn fout

Het echte autobahn.exe bestand is een software component van Autobahn Accelerator door Swarmcast.

Autobahn.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of autobahn.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om autobahn.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Autobahn Accelerator. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat autobahn.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Autobahn.exe bestandsinfo

Het proces Autobahn Accelerator (versie 4.2.17.104, 4.3.1.39, 4.2.19.141) hoort bij de software Autobahn of Autobahn Accelerator van Swarmcast..

Omschrijving: Windows heeft autobahn.exe niet nodig. Bestand autobahn.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 710,360 bytes (68% van alle voorkomende bestanden) of 711,384 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/autobahn.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). Het is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Autobahn.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als autobahn.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 711,384 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 709,336 bytes, 710,360 bytes, 953,040 bytes of 712,408 bytes. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeembestand. Er is geen omschrijving van het programma. Autobahn.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
Als er problemen zijn met autobahn.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Autobahn).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als autobahn.exe. Controleer daarom het autobahn.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over autobahn.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met autobahn op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met autobahn te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het autobahn.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

autobahn scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.