Home > Bestanden > AutoKMS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus AutoKMS te verwijderen

The AutoKMS.exe bestand is een software component van AutoKMS door onbekend.

AutoKMS is een afkorting voor Automatic Key Management System Bypass

De meeste antivirusprogramma's herkennen AutoKMS.exe als malware, bv. Microsoft herkent het als HackTool:Win32/Keygen of HackTool:Win32/Vigorf.A, en Kaspersky herkent het als HackTool.Win32.KMSAuto.i.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de AutoKMS.exe worm

Hints om AutoKMS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AutoKMS. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AutoKMS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AutoKMS.exe bestandsinfo

Het proces AutoKMS of Office 2010 KMS Activation At Startup hoort bij de software AutoKMS van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: AutoKMS.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. AutoKMS.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 3,727,360 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 3,738,624 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/autokms.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand AutoKMS.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. AutoKMS.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Als AutoKMS.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 446,258 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 647,168 bytes, 614,400 bytes, 615,936 bytes of 472,576 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand AutoKMS.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het AutoKMS.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AutoKMS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AutoKMS op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende AutoKMS proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de AutoKMS.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

AutoKMS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.