Home > Bestanden > AutoUpdate.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AutoUpdate fout

AutoUpdate.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AutoUpdate.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AutoUpdate.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Secure Update. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AutoUpdate.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AutoUpdate.exe bestandsinfo

Het proces Secure Update of Driver Booster Updater of Smart Defrag Updater of Advanced SystemCare Ultimate AutoUpdate of Automatic Update Service of Creative Software AutoUpdate of TODO: AutoUpdate2

hoort bij de software Driver Booster of Smart Defrag (versie 3, 5) of EMBASSY Security Center of MPlayer for Windows of Codec Decoder Pack of Creative Software AutoUpdate of Amadeus Automatic Update of Advanced SystemCare Ultimate (versie 11)

van (www.iobit.com) of Wave Systems (www.wave.com) of Amadeus of LENOVO (www.lenovo.com) of Creative Technology (www.creative.com) of Razer USA (www.razerzone.com) of TODO: YNK..

Omschrijving: AutoUpdate.exe is een programma dat wordt gebruikt door ontelbare software pakketten voor het controleren op updates en het downloaden van nieuwe versies van software. Als je het updaten met de hand wilt doen, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AutoUpdate.exe niet nodig. AutoUpdate.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 192,512 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 430,968 bytes en nog 14 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/autoupdate.exe.html 
AutoUpdate.exe is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. AutoUpdate.exe kan toezicht houden op toepassingen, verbind met Internet, inputs onthouden en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Als AutoUpdate.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 70,981 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, Run). Het is geen Windows systeembestand.
Als u problemen heeft met AutoUpdate.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.codec-decoder.com, om ondersteuning vragen, of Codec Decoder Pack verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AutoUpdate.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AutoUpdate.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AutoUpdate.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AutoUpdate op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AutoUpdate te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AutoUpdate.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AutoUpdate scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.