Home > Bestanden > av2009.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus av2009 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen av2009.exe als malware, onder meer Microsoft herkent het als Trojan:Win32/FakeXPA of Rogue:Win32/FakeXPA, en Symantec herkent het als Packed.Generic.187.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de av2009.exe worm

Hints om av2009.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update av2009.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat av2009.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Av2009.exe bestandsinfo

Het is niet bekend wie av2009.exe heeft geschreven.

Omschrijving: av2009.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Av2009.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,601,536 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 1,478,656 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/av2009.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Bestand av2009.exe is geen Windows systeemcomponent. Av2009.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het av2009.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
34 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over av2009.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met av2009 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende av2009 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de av2009.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

av2009 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.