Home > Bestanden > avguard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avguard fout

Het echte avguard.exe bestand is een software component van Avira Free Antivirus door Avira.

AVGuard is een afkorting voor Avira AntiVir Guard Service

Avguard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avguard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avguard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Antivirus On-Access Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avguard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avguard.exe bestandsinfo

Het proces Antivirus On-Access Service of Avira On-Access Service of Antivirus Host Framework Service of Antivirus Service for Windows XP/2000/NT

hoort bij de software Avira AntiVir Personal - Free of Avira AntiVir PersonalEdition of Avira Free Antivirus of Avira Product Family of Avira AntiVir Personal - Free Antivirus of Avira Premium Security Suite of Avira Internet Security (versie 2012) of Avira AntiVir Premium of Avira Antivirus Premium (versie 2012) of AntiVir Desktop of Windows XP/2000/XP Guard Service

van Avira GmbH (www.avira.com) of Avira Operations GmbH & Co. KG of H+BEDV Datentechnik GmbH (www.free-av.com) of AVIRA GmbH (www.avira.com)..

Omschrijving: eavguard.exe is een onderdeel van Avira Internet Security Suite en beschermt uw computer tegen Internet-gebonden bedreigingen zoals spyware en trojans. Deze kunnen worden verspreid via e-mail of door een rechtstreekse aanval op uw computer, waardoor ongeautoriseerde toegang tot uw computer ontstaat.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft avguard.exe niet nodig. Bestand avguard.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\AVPersonal\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 185,089 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 151,297 bytes en nog 22 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/avguard.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Als avguard.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 100,864 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Bestand avguard.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Gebruikersbeoordeling: gevaarlijk avguard.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avguard.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avguard.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
95 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avguard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met avguard op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met avguard te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het avguard.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

avguard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.