Home > Bestanden > BackWeb-137903.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus BackWeb-137903 te verwijderen

The BackWeb-137903.exe bestand is een software component van Tournament Dreams College door Hewlett-Packard.

De meeste antivirusprogramma's herkennen BackWeb-137903.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de BackWeb-137903.exe worm

Hints om BackWeb-137903.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BackWeb-137903.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BackWeb-137903.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BackWeb-137903.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over BackWeb-137903.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: BackWeb-137903.exe is geïnstalleerd als een adware op veel OEM producten en draait als onderdeel van andere utilities. Het is benodigd zodat de host de allerlaatste updates beschikbaar heeft en laat het de gebruiker weten als er een update beschikbaar is. De gebruiker is op deze manier op de hoogte van aanbiedingen en promoties die OEM of partners op dat moment bieden.

Gedetailleerde Analyse: BackWeb-137903.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. BackWeb-137903.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - generally C:\Program Files\hp center\137903\Program\ of C:\Program Files\Updates from HP\137903\Program\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 16,384 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 36,864 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/backweb-137903.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. BackWeb-137903.exe is geen Windows kernbestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het BackWeb-137903.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BackWeb-137903.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met BackWeb-137903 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende BackWeb-137903 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de BackWeb-137903.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

BackWeb-137903 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.