Home > Bestanden > BAE.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BAE fout

Het echte BAE.dll bestand is een software component van Browser Address Error Redirector door .

BAE is een afkorting voor Browser Adress Error Redirector

BAE.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over BAE.dll.

Hints om BAE.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BAE.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BAE.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BAE.dll bestandsinfo

Het proces BAE.dll hoort bij de software Browser Address Error Redirector of URL Assistant van Dell (www.dell.com) of Gateway (www.gateway.com) of Your Company Name of Packard Bell..

Omschrijving: De "Browser Address Error Redirector" is een mooie naam voor een module die Internet Explorer automatisch naar een vooraf bepaalde locatie stuurt als u een ongeldig webadres invoert. Hoewel sommigen van mening zijn dat dit een gemak is, vinden anderen het vervelend als de gebruiker hierdoor op een specifieke pagina terrecht komt zonder zijn/haar toestemming. Dit soort van add-ons wordt vaak geïnstalleerd op PS's van grote bedrijven (zoals Dell), die worden gecompenseerd door de sites waarnaar de verzoeken worden omgeleid.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft BAE.dll niet nodig. BAE.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 of in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 98,304 bytes (76% van alle voorkomende bestanden) of 94,208 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/bae.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is CA6319C0-31B7-401E-A518-A07C3DB8F777. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BAE.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BAE.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als BAE.dll de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
121 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BAE.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met BAE op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende BAE proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de BAE.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

BAE scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.