Home > Bestanden > bgsvcgen.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bgsvcgen fout

Het echte bgsvcgen.exe bestand is een software component van TMPGEnc DVD Author door .

BgSvcGen is een afkorting voor Background Service Generation

Bgsvcgen.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bgsvcgen.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bgsvcgen.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update B's Recorder GOLD Service Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bgsvcgen.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bgsvcgen.exe bestandsinfo

Het proces B's Recorder GOLD Service Library hoort bij de software B's Recorder GOLD9 of B's Recorder GOLD8 of B's Recorder GOLD Library General Service van B.H.A (www.bhacorp.com) of SOURCENEXT..

Omschrijving: Windows heeft bgsvcgen.exe niet nodig. Bgsvcgen.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 86,016 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 145,504 bytes, 139,264 bytes, 122,512 bytes of 118,784 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/bgsvcgen.exe.html 
De naam van de service is "bgsvcgen".
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Als bgsvcgen.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 145,504 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 139,264 bytes, 86,016 bytes, 118,784 bytes of 122,512 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand bgsvcgen.exe is geen Windows kernbestand. Bgsvcgen.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bgsvcgen.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het bgsvcgen.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
101 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bgsvcgen.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met bgsvcgen op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met bgsvcgen te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het bgsvcgen.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

bgsvcgen scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.