Home > Bestanden > bhoclass.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus bhoclass te verwijderen

The bhoclass.dll bestand is een software component van wxDFast door Best Application.

BHOClass is een afkorting voor Browser Helper Object Class plugin for Internet Explorer

Sommige anti-malware programma's categoriseren bhoclass.dll als een schadelijke extensie voor Internet Explorer: bv. Artemis!474A025909C7 of Artemis!C9B0594425C1 (gevonden door McAfee), en not-a-virus:AdWare.Win32.BHO.axkr (gevonden door Kaspersky). Dit soort invoegtoepassingen kunnen advertenties tonen, uw computer vertragen en allerlei andere fouten veroorzaken. Als u zich niet kunt herinneren dat u de bijbehorende IEPlugin software heeft geinstalleerd, is dat geen verrassing. In de meeste gevallen wordt dit soort adware bijkomend geinstalleerd wanneer u een freeware product installeert, zoals Youtube Downloader of een PDF Converter. In het volgende deel kunt u meer lezen over IEPlugin en hoe ervan af te komen.

Klik hier om de IEPlugin malware automatisch te verwijderen.

Hints om bhoclass.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IEPlugin. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bhoclass.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bhoclass.dll bestandsinfo

Het proces IEPlugin of Injector hoort bij de software Codecv of CodecC of TheBflix of Bcool of wxDfast of Injector of ADDICT-THING of MyToolsApp van Injector..

Omschrijving: Windows heeft bhoclass.dll niet nodig. Bestand bhoclass.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 140,800 bytes (69% van alle voorkomende bestanden), 141,312 bytes, 142,848 bytes, 141,824 bytes of 168,448 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/bhoclass.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is A55A3F85-445B-43E7-8548-E72A637ADA40 of 66F664A9-FCAF-4810-87AD-E0F961B3B959 of nog 78 varianten. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand bhoclass.dll is geen Windows systeembestand. Er is geen bestandsinformatie. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als bhoclass.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk. Bestandsformaat is 140,800 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 142,848 bytes, 141,312 bytes, 141,824 bytes of 245,604 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Bhoclass.dll is geen Windows systeemcomponent. Er is geen bestandsinformatie.
De ontwikkelaar Allpremiumplay biedt ondersteuning voor assistentie [1][2], en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenCodecv of TheBflix).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bhoclass.dll. Controleer daarom het bhoclass.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als IEPlugin de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over bhoclass.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met bhoclass op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende bhoclass proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de bhoclass.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

bhoclass scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.