Home > Bestanden > browser.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een browser fout

Het echte browser.exe bestand is een software component van Cốc Cốc Browser door .

Browser is een afkorting voor Cốc Cốc Browser

Browser.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of browser.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om browser.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CocCoc. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat browser.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Browser.exe bestandsinfo

Het proces CocCoc of Yandex of Google Chrome of WebDiscover Browser of Speed Browser of Global Free Classified Ad Submitter (versie 1.5) of Co Rom+ Browser of Coc Coc Browser hoort bij de software C?c C?c of Yandex of WebDiscover Browser of Google Chrome of speed browser of COC COC COMPANY LIMITED of YANDEX of ITIM TECHNOLOGIES COMPANY LIMITED van Coc Coc Co. of YANDEX (www.yandex.com) of Web Discover of Itim Technologies Co. of Google (toolbar.google.com) of WebDiscover Media of Seth Turin Media of Smart Applications..

Omschrijving: Windows heeft browser.exe niet nodig. Browser.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME" of soms in een submap van de map Windows Temp. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,025,264 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 1,020,544 bytes en nog 38 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/browser.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Browser.exe kan andere programma's manipuleren en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

  • Als browser.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 918,240 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 4,010,720 bytes en nog 5 varianten. Browser.exe is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Browser.exe kan andere programma's manipuleren, toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
    U kunt WebDiscover Browser of speed browser verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar WebDiscover Browser of speed browser in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar getwebdiscover.com voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als browser.exe. Controleer daarom het browser.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over browser.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met browser op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met browser te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het browser.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

browser scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.