Home > Bestanden > ccApp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ccApp fout

CcApp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ccApp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ccApp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec User Session. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ccApp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcApp.exe bestandsinfo

Het proces Symantec User Session of Common Client User Session of Common Client CC App hoort bij de software Symantec Security Technologies of Client and Host Security Platform of Common Client of Symantec AntiVirus of Symantec Endpoint Protection Small of ccCommon of Symantec Endpoint Protection Small Business of Norton AntiVirus (versie 2003) van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: ccapp.exe is geïnstalleerd met Symantec Norton AntiVirus (NAV) of Norton Internet Security (NIS). Deze centrale dienst biedt automatische bescherming en email controle mogelijkheden. Zonder deze scandienst, kunnen beide vaardigheden niet correct functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ccApp.exe niet nodig. CcApp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - mostly C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 115,816 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 115,560 bytes en nog 31 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ccapp.exe.html 
CcApp.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ccApp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ccApp.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
74 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ccApp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ccApp op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ccApp te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ccApp.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ccApp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.