Home > Bestanden > ccEvtMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ccEvtMgr fout

Het echte ccEvtMgr.exe bestand is een software component van Client and Host Security Platform|Norton Internet Security door .

CCEvtMgr is een afkorting voor Common Client Event Manager Service

CcEvtMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ccEvtMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ccEvtMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Common Event Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ccEvtMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcEvtMgr.exe bestandsinfo

Het proces Common Event Manager of Symantec Event Manager Service of Event Manager Service of Common Client Event Manager Service hoort bij de software CA Internet Security Suite of Client and Host Security Platform of Common Client of Event Manager of DNAMigrator van CA (www.ca.com) of Symantec (www.symantec.com) of Total Defense..

Omschrijving: Het Common Client Event Manager Service is een onderdeel van Symantec-producten, zoals Norton AntiVirus, Norton Personal Firewall en Norton Internet Security. Zoals de naam al zegt, is deze dienst belast met het opsporen en beheren van diverse gebeurtenissen die te maken hebben met PC-beveiliging en veiligheid, die zij vervolgens communiceert aan eindgebruikers en/of zonnodig noteert in logs.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ccEvtMgr.exe niet nodig. CcEvtMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,123,664 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,115,472 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ccevtmgr.exe.html 
Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand ccEvtMgr.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als ccEvtMgr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk. Bestandsformaat is 308,936 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 255,600 bytes, 186,016 bytes of 197,992 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. CcEvtMgr.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows systeembestand. CcEvtMgr.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ccEvtMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ccEvtMgr.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ccEvtMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ccEvtMgr op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ccEvtMgr te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ccEvtMgr.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ccEvtMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.