Home > Bestanden > CcmExec.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CcmExec fout

CcmExec.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CcmExec.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CcmExec.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CCM Executive. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CcmExec.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcmExec.exe bestandsinfo

Het proces CCM Executive of Host Process for Microsoft Configuration Manager of SMS Advanced Client hoort bij de software Systems Management Server of System Center Configuration Manager of System Center (versie 2012 Configuration Manager) of SMS Advanced Client van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft CcmExec.exe niet nodig. CcmExec.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - common is C:\WINDOWS\system32\CCM\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 590,712 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 578,784 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ccmexec.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. CcmExec.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Als CcmExec.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk. Bestandsformaat is 764,768 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 1,840,208 bytes en nog 4 varianten. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. CcmExec.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren.

Als CcmExec.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 540,672 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het programma is niet zichtbaar. Bestand CcmExec.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CcmExec.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CcmExec.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CcmExec.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met CcmExec op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met CcmExec te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het CcmExec.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

CcmExec scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.