Home > Bestanden > cdantsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cdantsrv fout

Cdantsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cdantsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cdantsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update C-Dilla RTS Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cdantsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cdantsrv.exe bestandsinfo

Het proces C-Dilla RTS Service hoort bij de software CD-Secure/CD-Compress Windows NT van (www.macrovision.com/products/legacy_products/safecast/safecast_cdilla_faq.shtml)..

Omschrijving: Dit is een background service component van de C-Dilla Licentie Management Suite uit MacroVison, dat een breed scala aan software-fabrikanten bescherming biedttegen het ongeoorloofd kopiëren (piraterij) van hun producten. Hoewel deze dienst op zich niet iets is wat de meeste gebruikers als essentieel zouden beschouwen, zal het beëindigen ervan waarschijnlijk fouten in beschermde toepassingen veroorzaken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cdantsrv.exe niet nodig. Cdantsrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 32,256 bytes (77% van alle voorkomende bestanden) of 46,080 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/cdantsrv.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cdantsrv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het cdantsrv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cdantsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met cdantsrv op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met cdantsrv te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het cdantsrv.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

cdantsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.