Home > Bestanden > cgmopenbho.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cgmopenbho fout

Het echte cgmopenbho.dll bestand is een software component van CGM Open BHO door CGM Open Consortium.

Cgmopenbho.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over CGM Open BHO.

Hints om cgmopenbho.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CGM Open BHO. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cgmopenbho.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cgmopenbho.dll bestandsinfo

Het proces CGM Open BHO hoort bij de software CGM Open BHO of Arbortext IsoView of IsoView of SDI CGM Reader of www.ptc.com of Corel ActiveCGM Free Browser of Corel ActiveCGM Browser van CGM Open Consortium (www.cgmopen.org)..

Omschrijving: cgmopenbho.dll Op dit moment is onbekend wat dit bestand doet. Dit programma is een browser hulpprogramma, dat opstart zodra je de webbrowser opent. Scan dit bestand met je antivirus software om vast te stellen of het veilig is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cgmopenbho.dll niet nodig. Bestand cgmopenbho.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 86,016 bytes (78% van alle voorkomende bestanden) of 90,112 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/cgmopenbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 56B38F40-4E70-11d4-A076-0080AD86BA2F. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand cgmopenbho.dll is geen Windows systeembestand. Bestand cgmopenbho.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

  • Als cgmopenbho.dll wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 98,304 bytes. Cgmopenbho.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Cgmopenbho.dll is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cgmopenbho.dll. Controleer daarom het cgmopenbho.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als CGM Open BHO de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cgmopenbho.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met cgmopenbho op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende cgmopenbho proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de cgmopenbho.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

cgmopenbho scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.