Home > Bestanden > Client.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Client fout

Het echte Client.exe bestand is een software component van Altiris Carbon Copy Solution door .

Client is een afkorting voor Altiris Carbon Copy Solution Client

Client.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Client.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Client.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update ClientWrapper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Client.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Client.exe bestandsinfo

Het proces ClientWrapper of Smartlaunch Client (versie 4.1) of Snow Inventory Client of Internet Caffe Client of 911 S5 Proxy GUI of HS_Svc of Client Monitor of Inventory Client hoort bij de software RocketTab of GeniusBox of BrowserSafeguard with RocketTab of Blade & Soul of Internet Caffe Software of 911 S5 Proxy of Smartlaunch (versie 4.1 Client) of Snow Inventory van Joltlogic of Inertware of Software Jockey of Snow Software AB (snowsoftware.com) of International Media of Secureencoded of Antamedia of NCsoft (www.ncsoft.net)..

Omschrijving: Windows heeft Client.exe niet nodig. Bestand Client.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 5,812,224 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 78,848 bytes en nog 33 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/client.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Client.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

 • Als Client.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 872,672 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 1,882,336 bytes en nog 12 varianten. Bestand Client.exe is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Client.exe kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
  Als er problemen zijn met Client.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > GeniusBox).
 • Als Client.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 93% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,282,048 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,282,560 bytes. Bestand Client.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand Client.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Client.exe kan verbind met Internet, toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
 • Als Client.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 218,624 bytes.
 • Als Client.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,325,952 bytes.
 • Als Client.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,259,264 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Client.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Client.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als ClientWrapper de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Client.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Client op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Client te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Client.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Client scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.