Home > Bestanden > CmdLineExt.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CmdLineExt fout

Het echte CmdLineExt.dll bestand is een software component van SecuROM Shell Extension door .

cmdlineext is een afkorting voor command line extension

CmdLineExt.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CmdLineExt.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CmdLineExt.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SecuROM context menu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CmdLineExt.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CmdLineExt.dll bestandsinfo

Het proces SecuROM context menu for Explorer hoort bij de software SecuROM Shell Extension van Sony DADC Austria AG (www.sonydadc.com)..

Omschrijving: Deze dynamic link library is een onderdeel van Sony's SecuROM kopieerbeveiliging software, en beschermt bepaalde programma's (vooral spelletjes, omdat ze vaak illegaal gekopiëerd worden) tegen ongeoorloofd kopiëren.Dit programma is toegevoegd aan het systeem als onderdeel van eender welk programma dat de SecuROM bescherming gebruikt en noodzakelijk om dat programma normaal te laten verlopen. Zie ook UAService7.exe.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CmdLineExt.dll niet nodig. Bestand CmdLineExt.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 107,888 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes, 108,144 bytes of 90,112 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/cmdlineext.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CmdLineExt.dll. Controleer daarom het CmdLineExt.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
89 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CmdLineExt.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met CmdLineExt op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met CmdLineExt te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het CmdLineExt.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

CmdLineExt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.