Home > Bestanden > comcastdx.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus comcastdx te verwijderen

Sommige anti-malware programma's categoriseren comcastdx.dll als een schadelijke extensie voor Internet Explorer: bijvoorbeeld Trojan.Generic.17059334 (gevonden door BitDefender), en Artemis!87FCCC0B475D of Artemis!A63B67CCA7C2 (gevonden door McAfee). Dit soort invoegtoepassingen kunnen advertenties tonen, uw computer vertragen en allerlei andere fouten veroorzaken. Als u zich niet kunt herinneren dat u de bijbehorende dtx Dynamic Link Library software heeft geinstalleerd, is dat geen verrassing. In de meeste gevallen wordt dit soort adware bijkomend geinstalleerd wanneer u een freeware product installeert, zoals Youtube Downloader of een PDF Converter. In het volgende deel kunt u meer lezen over dtx Dynamic Link Library en hoe ervan af te komen.

Klik hier om de dtx Dynamic Link Library malware automatisch te verwijderen.

Hints om comcastdx.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update dtx Dynamic Link Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat comcastdx.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Comcastdx.dll bestandsinfo

Het proces dtx Dynamic Link Library of Comcast Toolbar Link Library of xfin_portal hoort bij de software dtx Dynamic Link Library of Comcast Toolbar of Visicom Media of XFINITY Toolbar of Comcast Toolbar Link Library van Visicom Media (www.visicommedia.com)..

Omschrijving: Windows heeft comcastdx.dll niet nodig. Bestand comcastdx.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 87,512 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 113,800 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/comcastdx.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 79CEEA4E-C231-4614-9E3B-53B2A02F39B7 of 4b9bcce8-a70b-402a-a7e1-db96831ee26f of 4E7BD74F-2B8D-469E-93BE-BE2DF4D9AE29. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Comcastdx.dll is geen Windows kernbestand. Bestand comcastdx.dll is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als comcastdx.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het comcastdx.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als dtx Dynamic Link Library de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over comcastdx.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met comcastdx op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende comcastdx proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de comcastdx.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

comcastdx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.