Home > Bestanden > core.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een core fout

Het echte core.exe bestand is een software component van Origin door .

core is een afkorting voor EA Download Manager application core

Core.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of core.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om core.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update GAS Tecnologia. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat core.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Core.exe bestandsinfo

Het proces GAS Tecnologia - Core of vertyf16 of Diebold Nixdorf - Protection Module of EA Core of Project1 of Game Manager hoort bij de software GAS Tecnologia - Protection of exacqVision Server of Project1 of Diebold Nixdorf - Protection of Game Manager of EA Download Manager van GAS Tecnologia LTDA of noOrg (www.noorg.org) of Exacq Technologies of Diebold Nixdorf of UkrGameSoft..

Omschrijving: Windows heeft core.exe niet nodig. Bestand core.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,068,376 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 858,424 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/core.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is digitaal gesigneerd. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Core.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

  • Als core.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,050,112 bytes. Bestand core.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Core.exe kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
  • Als core.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 57,425 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Core.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als core.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,048,704 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als core.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het core.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over core.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met core op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met core te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het core.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

core scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.