Home > Bestanden > Corel Photo Downloader.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Corel Photo Downloader fout

Het echte Corel Photo Downloader.exe bestand is een software component van Corel Snapfire Plus door Corel.

Corel Photo Downloader.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Corel Photo Downloader.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Corel Photo Downloader.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Corel Photo Downloader. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Corel Photo Downloader.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Corel Photo Downloader.exe bestandsinfo

Het proces Corel Photo Downloader hoort bij de software Corel Snapfire Plus of Corel Paint Shop Pro Photo (versie X2) van Corel (www.corel.com)..

Omschrijving: Windows heeft Corel Photo Downloader.exe niet nodig. Bestand Corel Photo Downloader.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 531,784 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 532,808 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/corel%20photo%20downloader.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma is niet zichtbaar. Bestand Corel Photo Downloader.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Corel Photo Downloader.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Als Corel Photo Downloader.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 462,336 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 478,800 bytes. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Bestand Corel Photo Downloader.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Corel Photo Downloader.exe kan inputs onthouden.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Corel Snapfire Plus).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Corel Photo Downloader.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Corel Photo Downloader.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
35 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Corel Photo Downloader.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Corel Photo Downloader op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Corel Photo Downloader te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Corel Photo Downloader.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Corel Photo Downloader scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.