Home > Bestanden > CTxfispi.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CTxfispi fout

CTxfispi.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CTxfispi.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CTxfispi.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CTxfispi.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CTxfispi.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CTxfispi.exe bestandsinfo

Het proces SPI (Creative X-Fi Module) of SPI hoort bij de software Creative Audio Product van (www.creative.com)..

Omschrijving: Deze taak maakt deel uit van het softwarepakket dat X-Fi van Creative implementeert, een geavanceerd audiosysteem voor zowel desktops als notebooks. Dit proces ondersteunt de werking van X-Fi op een aantal verschillende manieren, bijvoorbeeld door het veranderen van de modussen van de X-Fi of te signaleren dat er een koptelefoon wordt ingeplugd in het Creative apparaat. Het dient als onderdeel te worden beschouwd van de hardware stuurprogramma’s en moet blijven lopen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CTxfispi.exe niet nodig. Bestand CTxfispi.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,213,440 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 1,212,928 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ctxfispi.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als CTxfispi.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,212,928 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 966,144 bytes of 1,268,224 bytes. Het is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand CTxfispi.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CTxfispi.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het CTxfispi.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CTxfispi.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met CTxfispi op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met CTxfispi te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het CTxfispi.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

CTxfispi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.