Home > Bestanden > cvpnd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cvpnd fout

Cvpnd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cvpnd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cvpnd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Cisco Systems VPN Client. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cvpnd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cvpnd.exe bestandsinfo

Het proces Cisco Systems VPN Client hoort bij de software Cisco Systems VPN Client of Cisco Systems, Inc. VPN Service of Cisco Systems of v2.3 NSHP CECPV Calculator of T-Mobile VPN Client of TIBCO Rendezvous GAC Assembly of Gatorlink VPN Client van Cisco Systems (www.cisco.com)..

Omschrijving: cvpnd.exe is onderdeel van zowel de Cisco VPN Client als de Cisco Easy VPN. Het is eveneens onderdeel van de Cisco ASA 5500 series toestellen. Het stelt de gebruiker in staat een wel of niet gecodeerde verbinding met servers op te zetten door ontvangst en implementatie van beveiligingsbeleid op een VPN tunnel van de Centrale VPN server.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cvpnd.exe niet nodig. Cvpnd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\Program Files\Cisco Systems\VPN Client\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,520,688 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 1,516,584 bytes en nog 20 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/cvpnd.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Cvpnd.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Cvpnd.exe kan toezicht houden op toepassingen en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cvpnd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cvpnd.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cvpnd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met cvpnd op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met cvpnd te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het cvpnd.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

cvpnd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.