Home > Bestanden > DKService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DKService fout

Het echte DKService.exe bestand is een software component van Diskeeper Disk Defragmenter door Diskeeper Corporation | Condusiv Technologies.

DkService is een afkorting voor Diskeeper Service

DKService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DKService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DKService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Diskeeper Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DKService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DKService.exe bestandsinfo

Het proces Diskeeper Service of Diskeeper Disk Optimization Service hoort bij de software Diskeeper™ Disk Defragmenter of Diskeeper Professional Premier Edition van Diskeeper (www.diskeeper.com) of Executive Software International (www.executive.com) of Condusiv Technologies..

Omschrijving: Dit proces is een integraal onderdeel van Diskeeper, een geavanceerd hulpprogramma voor fragmentatie en optimalisatie van het bestandssysteem. Aangezien defragmentatie veel systeembronnen verbruikt, is het best om dit snachts te doen of wanneer de computer niet wordt gebruikt. Dit proces zorgt voor de programmering van defragmentatie taken, alsook het beheer van de werking van de lopende taken binnen het programma. Het is vereist voor het correct functioneren van Diskeeper.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DKService.exe niet nodig. Bestand DKService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" (e.g. C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 622,700 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 1,094,936 bytes en nog 35 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/dkservice.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. DKService.exe is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. DKService.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Als DKService.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,127,704 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. DKService.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DKService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DKService.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DKService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met DKService op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met DKService te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het DKService.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

DKService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.