Home > Bestanden > DLG.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DLG fout

Het echte DLG.exe bestand is een software component van BVRP Software TestLine door Avanquest Software.

DLG is een afkorting voor Digital Line Detection G

DLG.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DLG.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DLG.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Digital Line Detection. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DLG.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DLG.exe bestandsinfo

Het proces Digital Line Detection hoort bij de software BVRP Software TestLine of Digital Line Detect of Digital Line Detection of VSIP Interop Assembly Redist van BVRP Software (www.bvrp.com/ENG) of Avanquest Software (www.avanquest.com)..

Omschrijving: Dit is een taak die op de achtergrond is geïnstalleerd met diverse telefonie software producten. Het detecteert wanneer u een digitale telefoonlijn (zoals diegene die wordt gebruikt in kantoren) aansluit op uw modem, in tegenstelling tot een standaard analoge lijn, aangezien de meeste modems niet goed werken op digitale lijnen. Het is algemeen niet nodig op de meeste moderne PC's, vooral omdat u het al weet indien u gebruik maakt van uw modem, en zo ja, waar en op welk type lijn.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DLG.exe niet nodig. Bestand DLG.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (generally C:\Program Files\Digital Line Detect\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 24,576 bytes (72% van alle voorkomende bestanden), 50,688 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/dlg.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, User Shell Folders). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DLG.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DLG.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
91 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DLG.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met DLG op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met DLG te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het DLG.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

DLG scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.