Home > Bestanden > dplaysvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dplaysvr fout

Dplaysvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dplaysvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dplaysvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Welcome to Windows NT. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dplaysvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dplaysvr.exe bestandsinfo

Het proces Welcome to Windows NT of Microsoft DirectPlay Helper of Windows Progman Group Converter of Windows Winhlp32 Stub hoort bij de software Microsoft® Windows (versie 2000 Operating System) of Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com) of 234g634gh3 of 222222222 of erqwerqwert23623..

Omschrijving: Windows heeft dplaysvr.exe niet nodig. Bestand dplaysvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 81,904 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 71,168 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/dplaysvr.exe.html 
Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run). Dplaysvr.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Dplaysvr.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Als dplaysvr.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 29,184 bytes. Het bestand is een Windows systeembestand. Het is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Dplaysvr.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dplaysvr.exe. Controleer daarom het dplaysvr.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over dplaysvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met dplaysvr op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met dplaysvr te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het dplaysvr.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

dplaysvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.