Home > Bestanden > Eraser.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Eraser fout

Eraser.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Eraser.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Eraser.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Eraser. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Eraser.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Eraser.exe bestandsinfo

Het proces Eraser of Active@ Eraser hoort bij de software DesignPro (versie 5) of Active@ Eraser for Windows van The Eraser Project (eraser.heidi.ie) of Heidi Computers (www.heidi.ie) of LSoft Technologies (www.lsoft.net)..

Omschrijving: Windows heeft Eraser.exe niet nodig. Eraser.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Eraser\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 916,240 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 980,920 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/eraser.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het is digitaal gesigneerd. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Eraser.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk.

Als Eraser.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 643,072 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Bestand Eraser.exe is geen Windows kernbestand. Eraser.exe kan inputs onthouden.

Als Eraser.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,326,592 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows kernbestand. Eraser.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Eraser.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Eraser.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Eraser.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Eraser op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Eraser te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Eraser.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Eraser scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.