Home > Bestanden > EvtEng.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een EvtEng fout

Het echte EvtEng.exe bestand is een software component van Intel PROSet/Wireless door .

EvtEng is een afkorting voor Intel PROSet/Wireless Event Log Engine

EvtEng.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of EvtEng.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om EvtEng.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel PROSet/Wireless Event Log Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat EvtEng.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

EvtEng.exe bestandsinfo

Het proces Intel® PROSet/Wireless Event Log Service of Intel® PROSet/Wireless Event Log of EvtEng Module hoort bij de software Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of Intel® PROSet/Wireless Event Log of support.intel.com/support/index.htm of EvtEng Module of Intel® PROSet/Wireless of www.intel.com/support/feedba of Intel Corporation-Wireless Connectivity of mCorev32.ism_new of Intel Corporation - Mobile Wireless Group van Intel® (www.intel.com)..

Omschrijving: EvtEng.exe is een module van de software die gebruikt wordt ter ondersteuning van de werking van de Intel wireless LAN-adapters. De module start automatisch wanneer uw PC opstart en moet worden beschouwd als onderdeel van de driver voor deze apparaten. Merk op dat veel computers geïntegreerde draadloze Intel-chips bevatten, zodat dit proces noodzakelijk kan zijn voor uw PC, zelfs indien het niet vanzelfsprekend is dat u deze hardware heeft.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft EvtEng.exe niet nodig. EvtEng.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 647,168 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 640,928 bytes en nog 45 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/evteng.exe.html 
De naam van de service is "EvtEng".
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Bestand EvtEng.exe is digitaal gesigneerd. EvtEng.exe kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als EvtEng.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het EvtEng.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
80 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over EvtEng.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met EvtEng op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met EvtEng te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het EvtEng.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

EvtEng scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.